torsdag 8 oktober 2009

Dagsbehov av web?

De dagar som jag inte startar datorn börjar bli mindre och mindre. Datorn startas och står på dagarna i ända även om man kanske inte utnyttjar den. "Det ska vara lite ljud hemma" säger min sambo. Men är det verkligen så. Har man blivit beroende av att kolla på olika sidor på internet m.m. Själv kollar jag aldrig på vädret längre på nyheterna. Kollar knappt på nyheter längre då det finns så många sidor man kan kolla på webben istället.

På jobbet är det flera nu som har facebook och håller på med något spel där. Ett spel där man är bonde och ska odla grödor, mjölka kossor etc... Man kan tydligen bjuda in kompisar att bli dräng där som hjälper till med att mjölka kossor etc.. De pratade till och med om detta i radion här om dagen på morgonpasset i P3. Vart ska det sluta??

Nästa gång man ska göra en folkräkning kan man göra det på facebook.

1 kommentar:

  1. Visst känns det som om alla är med på Facebook? Folkräkningen på Facebook skulle inte heller få många bortfall. Känns det som. Webben har verkligen blivit en del av våra liv. Fast huruvida det är ett behov eller inte är jag inte säker på. Martha Stewart sa en gång "I don't have any inanimate possessions that I couldn't live without" vilket jag tycker är vist.

    SvaraRadera